Monday, 22 April 2013

iam BAcKKkKk !


Assalamualaikum,
Hello Hai Hai kawan-kawan semua. ^^v
hehe. Lama tak update blog. Jadi macam ni laaa.
Rasanya dah setahun tinggal blog. Kian berhabuk. *ehh ? -_-'
Well sibuk nak tumpu kat SPM lah kononnya.
Padahal masih online jugak facebook walaupun tak selalu. HAHAHA.
tipu k tipu. Now dengan bangganya aku jadi penganggur terhormat.
Al-maklum aku setia dengan kelab ahli bina badan LAYAANNN~
Lepak-lepak, nganga-nganga jadi rutin harian !
SAH bila further study nanti aku rindu time-time macam ni.
Dah tu tak termasuk otak yang dah berkarat sebab berapa bulan tinggal pelajaran.
Nak mula balik kena asah cukup-cukup la. Haihh.
Apa-apa pun aku happy dengan kehidupan sekarang. CEWAHHHH :3
k setakat tu ja coretan untuk hari ni.
BYEE :*



SUKA ? LIKE JEA LAHH ;)